tiistai 21. elokuuta 2018

6 vuotta sitten21.8.2012 löytyy tieto, että olimme Naantalin kirkossa. 
Se ei kuitenkaan ollut päivässä Se-Asia, joka on jäänyt mieleen.

- Mieleen on jäänyt tavallinen porrasperäinen Peugeot-merkkinen henkilöauto, jossa takaisin kauppalaan matkasivat kolme aikuista henkeä ja yksi kahdenhengen istuttava sohva. Matkalla kuultiin myös kuuluisat lauseet: Kyllä se sinne menee, työnnä työnnä ja muita pakkaamiseen liittyviä lauseita. Tästä vaiheesta ei ole kuvallista materiaalia, vain kertomus: 

Auto siirrettiin Raision Ikean pakkausalueelle toisaalta parkkialueelta siten, että takapenkin puoliavoimesta ikkunasta ulos näkyi kulunut musta buutsipari. Auto peruutettiin parkkiruutuun, ympärillä olevat kuljetusautot: paketti ja peräkärryosastojen pakkaushenkilöt tuijottivat epäluuloisesti kahta naishenkilöä, jotka suurella nopeudella avaimen avulla rikkoivat sohvan pakkauksen, ottivat neljä osaa erilleen ja alkoivat hirmuisella energisellä vimmalla työntää osia takaluukun kautta jo takapenkit alhaalla olevaan kuljettimeen. Ne menivät sinne juuri ja juuri. Pienemmät osat ladottiin takapenkille muiden osien päälle. Takapenkillä kuljettui kauppalaan myös buutsihenkilö, vinossa asennossa.
Tarinan mukaan ja vuosien kulumisen lisäyksinä: Etupenkkien henkilöt nauroivat levottomasti yli Liedon ja sen jälkeen lievemmin lähemmäs kauppalaa. Myöhemmin he ovat molemmat kirjanneet tämän iloisemmaksi matkakokemuksekseen.Kuuden vuoden jälkeen matkasta puuttuu yksi henkilö, (sekä sohva ja auto). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti